61249_t.jpg

Evenemang i juletid

Kom i rätt julstämning med något av alla julinspirerade evenemang som ordnas i föreningarna i december. Listan uppdateras kontinuerligt på öp.fi.
ÖP
60958_t.jpg

Fullt ös och familjär stämning i Österhankmo

Österhankmo bjuder för tredje gången in till revy med föreställningen ”Henkmo”. Det är en familjär revy som på ett underhållande sätt tar upp både lokala och regionala händelser. Fusionsdiskussionerna i Korsholm, en kärleksförklaring till hembyn och stora planer för ett kommande vinter-OS är axplock ur det digra revyprogrammet publiken får ta del av.
Jenny Nyman
60868_t.jpg

Hästhandel som går snett

För första gången spelas Sirkku Peltolas melankoliska pjäs på svenska. Tack vare dialekten är det lätt att placera handlingen på landsbygden, i ett hushåll där inredningen inte har förändrats sedan sjuttiotalet och där tre generationer och en ex-man bor under samma tak. En dikeskörning sätter punkt för drömmen om ett ekonomiskt klipp, och relationerna sätts på prov.
Caroline Mård
60664_t.jpg

Teater Jacob kastar loss revysäsongen

Teater Jacob firar sina 60 år med att sätta upp Goja 22 – Kastar loss. Revygänget bjuder på en sjöfartsinspirerad nummerrevy med sketcher, sång och dans kring lokala och globala teman.
Malin Andtbacka
60075_t.jpg

Här är årets nominerade

Varje år delas Johannesprisen ut till föreningsaktiva som utmärkt sig inom ungdomsrörelsen. Bekanta dig med årets nominerade här.
ÖP

ÖP nr. 4 2017

                                                     

 

 

Vi håller på att digitalisera ÖP med start från 1968, här hittar du vårt arkiv:

 

                                            

 

 

60006.jpg

Höstevenemang i Petalax Uf

18.09.2017 kl. 09:38
Denna höst erbjuder ungdomsföreningen ett fullspäckat program med bland annat föreläsning, shoppingresa och aktiviteter för barn.

Först ut i höst Hopp & Studs-kvällar som riktar sig till barn från förskolan till åk 2. Vi leker och spriger av oss varje onsdagkväll (undantag höstlovet) från 4.10 till 29.11. Pris 20€. Anmälan senaste 30.9.

Den 19 oktober kl 18 hålls föreläsningen "Önskan att dö, viljan att leva. Alexandra Sippus berättar om hur det är att leva med psykisk ohälsa, hur det känns att vakna upp från ett misslyckat självmordsförsök och hur man sedan överlever och övervinner sjukdomen. Priset är 10€ /5€ för studerande. Anmälan före 10.10. 

Shoppingresa till Tammerfors ordnas 18.11. Vi startar från Petalax baren kl. 07.00. Man kan besöka IKEA, Ideapark och/eller Hantverkarmässan. Priset för bussresan är 25€. Anmäl senaste 01.11. Anmäl dig till petalax.uf@gmail.com eller till Alexandra på nmr 050-4310197.

Den 18 november är det dags för Petalaxdans med Bastupojkarna! DJ:n håller också upp stämningen på dansgolvet under kvällen. Alla som är födda -02 och äldre slipper in! Trubaduren Teesin spelar i puben under kvällen. OBS där är det K18! Vi håller stämningen på topp från kl 21-02. Inträde: 10€ / över 18 år: 15€.

Mer information om evenemangen finns på Petalax Uf:s facebooksida. 

ÖP
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver: