Helgens evenemang

Vad händer i helgen? ÖP har sammanställt en lista över vilka evenemang som föreningarna bjuder på under helgen och inkommande vecka.
ÖP

Med staden som scen

FSU:s femte ungdomsproduktion ”Värklighet” är väldigt rätt i tiden. Med staden som kuliss berättar de tolv skådespelarna en historia om sociala medier, beroende och relationer.
Caroline Mård

Vårens evenemang i föreningarna

Det bjuds på mycket program i föreningarna under majmånad, allt från säsongsöppning av danspaviljongerna till morsdagslunch och loppis. Här är hela listan.
SÖU

Fira vappen i föreningarna

Många av våra föreningar bjuder program under vappen- och första maj helgen. ÖP har sammanställt en lista på vad som erbjuds.
SÖU

Medryckande revy i Småbönders

Publiken är direkt med på noterna och klappar takten redan till inledningssången i årets Småböndersrevy ”Svart på vit”. Musiken varvas sedan med underhållande sketcher om allt från vargar och vaccinmotstånd till prinsbröllop och sömnproblem.
Malin Andtbacka

ÖP nr. 4 2018

                                                     

 

Vi har digitaliserat ÖP med start från 1968, här hittar du vårt arkiv:

 

                                            

 

 

Påsk i föreningarna

26.03.2018 kl. 10:21
Föreningarna bjuder på en hel del evenemang under påskhelgen. Påskbrasor tänds traditionsenligt utanför många UF-lokaler. Kolla in listan på öp.fi.

SKÄRTORSDAG 29.3:

Bergö Uf: Ungdomskväll vid UF-lokalen kl. 18.30-21.30. 

 

LÅNGFREDAG 30.3:

Petalax Uf: Traditionell påskdans med Tomas Fantz med start kl. 21. Puben och serveringen är öppen. 

Övermark Uf: Pubkväll med karaoke kl. 21-02.

PÅSKAFTON 31.3:

Bergö Uf: Påskbrasan tänds kl. 19.00. Lotteri, grillkorv och servering. Påskhäxor belönas. 
 
Bertby Uf: Påskbrasa i Bertby vid föreningslokalen på Köllotbackan tänds kl. 19. Kaffeservering, korv och lotteri.
 
Kvevlax Uf: Den traditionella påskbrasan tänds kl. 19. Kaffe, saft och korvförsäljning på gården. Puben öppnas kl. 20, trubadur underhåller och det ordnas pubquiz.
 
Norrnäs Uf: Påskbrasan vid lokalen tänds kl. 19.30. På programmet står försäljning, frågerundan ”En ska bort”, ”Påsksök” och äggjakt för barnen. Alla barn får ett chokladägg. 
 
Replot Uf: På Påsklördagen ordnas det påskhäxfest med lekar vid ungdomslokalen kl 12-13 och påskbrasan vid Replot hamn tänds kl 19. 
 
Tölby Hf: Påskbrasan tänds kl. 18.30 vid hembygdsföreningen i Tölby. Föreningen säljer grillkorv, kaffe med dopp och varm oboy. För barnen ordnas spännande påskjakt och alla som är utklädd får en överraskning. 
 
Uf Hoppet: Ungdomsföreningen ordnar påskbrasa i samarbete med FBK vid brandstationen i Helsingby. Brasan tänds kl. 18. Försäljning av grillkorv, kaffe, saft, godis och munkar som bakas på plats. Överraskning åt påskhäxorna. 
 
Yttermark UF: Den traditionella påskbrasan i byn tänds kl. 19.00 vid Yttermark Skola. Försäljning av kaffe, grillkorv och plättar. En överraskning väntar alla utklädda barn.
 
Österhankmo Uf/Hf: Påskbrasan tänds kl. 19.30. Försälning av kaffe, grillkorv, godis, bulla m.m.
 

ANNANDAG PÅSK 2.4:

Replot Uf: Påsklördagen 31.3 ordnar vi påskhäxfest med lekar vid ungdomslokalen kl 12-13 och vi tänder påskbrasan vid Replot hamn kl 19.

Purmo UF: Öppet hus för hela familjen kl. 13-15 i Purmogården. Möjlighet till både inom- och utomhusaktiviteter. Ta med ditt radiostyrda fordon. Spela brädspel. Slutförsäljning i kiosken. Korv, kaffe och saft.

Saknas ert evenemang på listan? Ta kontakt med cecilia(at)sou.fi.  

ÖP
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver: